Logo KamerikIn Noorden moest Kamerik – na twee nederlagen en even zoveel overwinningen – proberen om NSV de eerste punten van het seizoen af te snoepen. Na een totaal mislukte…

eerste helft herstelde Kamerik zich in het tweede bedrijf, maar het mocht niet baten.

In de eerste helft speelde Kamerik mat, liet de tegenstander teveel vrijheid en kwam slechts éénmaal dreigend voor de goal van de thuisploeg. Een snel genomen vrije bal werd al vroeg in de wedstrijd tot een doelpunt gepromoveerd door de Noorderlingen, na onoplettendheid in de gelegenheidsdefensie van Kamerik, waar een drietal vaste krachten niet beschikbaar waren.

Kamerik bleef de tweede helft op de been en was nu veelvuldig te vinden in het strafschopgebied van NSV, zonder hier overigens grote kansen te kunnen afdwingen. Toen een klutsbal ineens voor de voeten van een in buitenspel staande speler van NSV terecht kwam stond het 2-0 en was de wedstrijd helemaal beslist.

Na slechts één minuut extra tijd floot de man in het zwart ineens af. Kamerik-trainer Patrick de Ruijter zette daar grote vraagtekens bij, want hij had, gezien de vijf wissels en de diverse blessurebehandelingen, op minimaal vijf minuten gerekend.