Op het hobbel-de-bobbel-veld van Moordrecht probeerde Kamerik het benodigde periodepunt binnen te halen. Het begin was echter overduidelijk voor de thuisploeg, waarbij een afstandsschot nog het meest dreigend was.

De Kamerikse bezoekers kwamen heel langzaam in de wedstrijd, met een hele goede periode van een minuut of twintig, waarin vijf goede kansen werden gecreëerd, maar géén van alle trof doel.

Moordrecht kreeg vlak voor het rustsignaal nog een vrije trap te nemen op dertig meter voor het doel. De poging moest een prooi worden voor doelman De Wit, maar die verkeek zich en zo stond Kamerik toch bij rust met 1-0 achter.

Na rust was de thuisploeg minder gevaarlijk en kreeg Kamerik weer een flink aantal goede mogelijkheden om te scoren, maar het lukte niet. De ballen verdwenen recht in de keeper zijn handen, of werden ongecontroleerd over geschoten.

Kamerik voerde de druk op, maar kreeg bijna het deksel op de neus. In de 84e minuut was het wel raak. Het was Johan Nap die zijn naam als goaltjesdief weer alle eer aan deed. In de laatste minuut van de officiële speeltijd wist Remco de Wit de bal in het doel te krijgen: 1-2.