Logo Kamerik De voetbalvereniging Kamerik is op stoom gekomen met de sloop/vernieuwing van het nieuwe clubhuis, annex kantine. Vorig jaar is de oude kantine leeggehaald, zodat…

in het nieuwe jaar gelijk met de sloop begonnen kon worden. Om dat de Kamerikse basisscholen Eben-Haezer en Wijde Blik besloten om samen te gaan, komt er net naast de Schulenburch en de sportvelden een nieuw schoolgebouw.

Na gesprekken met de korfbalburen van SDO, de tennisvereniging en overleg met de wethouder is op 23 oktober 2017 de kogel door de (oude) kantine gegaan en stemden de leden van de club in met de bouw.

Eind december is een bomvrije bungalowtent ingericht als tijdelijk onderkomen. Met de Nieuwjaarsspeech van de voorzitter op de Nieuwjaarsinstuif werd de tijdelijke kantine officieel in gebruik genomen. Tijdelijk of niet, de kantine krijgt de goedkeuring van voetballers en voetbalsters.

Inmiddels is de oude kantine tegen de grond gegaan. De voorbereidingen voor het nieuwe onderkomen zijn echter al in volle gang en op woensdagmiddag 31 januari zal het jongste lid van de club, Sep van Schaik, de eerste paal slaan.

Foto’s: Website vv Kamerik