Het eerste kwartier was voor thuisploeg WDS uit Driebruggen op een hobbelveld, waarbij de bal alle kanten op stuiterde. WDS speelde een soort kick-and-rush en kwam al meteen op een 1-0 voorsprong en zo kreeg Kamerik wéér een goal tegen waar nog zo voor was gewaarschuwd.

De bezoekers herpakten zich en kregen meer grip op de wedstrijd. Vlak na elkaar moest WDS-doelman twee keer optreden toen hij ineens oog in oog met een Kameriker kwam te staan. Eerst kwam Jelmer Knijff alleen voor de goal, een minuutje later kon Wolther Kassies alleen op de doelman af, maar beiden zonder succes.

In de 24e minuut kreeg WDS een vrije trap en stond het 2-0. Wederom liet een speler van de thuisploeg doelman De Wit kansloos achter. Kamerik raakte echter niet in paniek. Vlak voor de thee kreeg Kamerik waar het recht op had, Maarleveld schoot met 2-1 de ruststand in.

In de tweede helft kon WDS geen enkele kans meer creëren en de lange ballen werden vakkundig onschadelijk gemaakt. In de 66e minuut kegelde Eduard Kooijman de gelijkmaker keihard in de kruising: 2-2. Hoewel Kamerik op meer had gehoopt, werd dit toch de eindstand.