Logo Kamerik Kamerik voetbalde zaterdag thuis tegen het Bodegraafse Rohda’76 dat vorige week de tweede periode verspeelde door het gelijke spel tegen SPV. Het duel begon desastreus…

voor de thuisploeg. Al na 10 minuten stond het 0-2 voor de furieus startende bezoekers. Kamerik moest voor de zoveelste keer beginnen aan een inhaalrace. Na 42 minuten was de stand nog steeds 0-2, maar een minuut later stond er toch echt ineens 2-2 in het boekje van de scheidsrechter. Johan Nap was twee keer trefzeker na uitstekend voorbereidend werk van Rick Veenstra (1-2) en Jelle Das (2-2).

De tweede helft werd een heerlijke pot voetbal voor de toeschouwers. Na 75 minuten kwam Kamerik op voorsprong door Ed Kooijman. In de 87e minuut kreeg Rohda een corner te nemen, die uiteindelijk de 3-3 eindstand bepaalde. Wie dacht dat de wedstrijd daarmee gespeeld was vergiste zich lelijk. Eerst was Kamerik dichtbij de 4-3 toen Jelmer Knijff vrij werd gespeeld voor de keeper, maar zijn inzet verdween over het doel. Een minuutje later lag de bal achter Frank van der Moolen wel in het doel, maar werd de goal afgekeurd vanwege buitenspel. En zo eindigde de wedstrijd in een gelijke stand, wat bij Kamerik gemengde gevoelens opleverde.

Foto’s: Anno Visser