Logo KamerikOndank een enorm veldoverwicht en dito balkbezit, ging Kamerik zaterdag ten onder tegen een zeer gelukkig Moordrecht. Al vroeg kwam de thuisploeg aan de leiding doordat Jelle den…

Boer dankbaar gebruik maakte van een uitglijdende Moordrecht-speler: 1-0. Bij een tegenaanval schoot Moordrechtspits Clint Broer de bal in de kruising achter Robert de Wit: 1-1.

De gastheren leken aangeslagen, want de bezoekers kwamen drie keer zéér gevaarlijk voor het doel, maar wisten niet te scoren. Kamerik zette het middenveld om, om grip te krijgen op de behendige en technisch vaardige “zaalvoetballers” van Moordrecht. Kansen kwamen er, de één nog mooier dan de ander.

Na de thee bleef Kamerik het doel van de gasten bestoken. Ook nu kwamen er kansen, nog meer dan vóór rust. Alle schoten en kopballen werden een prooi voor de doelman, kwamen op de lat of werden naast of over geschoten. Halverwege het tweede bedrijf  kreeg een speler van Moordrecht zijn tweede gele kaart en mocht eerder douchen.

Toen Kamerik vijf minuten voor tijd bij de opbouw in de fout ging, leidde een ziekenhuisbal tot balverlies en kon Moordrechtspits Broer de bal achter doelman De Wit schieten. Nadien waren er nog kansen op de gelijkmaker, maar het lukte maar niet.