Logo Kamerik Vorige week zaterdag heeft voetbalclub Kamerik zijn schouders gezet onder het initiatief om acht leden van die vereninging te steunen in hun uitdaging op de fiets: ‘Alpe d’HuZes’.

Zo kon het gebeuren dat men een F-spelertje met een verfrommeld sponsorformulier in de ene hand en twee euro stevig in de andere hand op het sportcomplex zag lopen. Het jongetje had die ochtend met 2-2 gelijk gespeeld en zijn moeder had hem voor een euro gesponsord per doelpunt dat ze zouden maken. In zijn zoektocht naar de man die het geld zou innemen, kwam hij langs de bar waar de zakjes snoep hem verlekkerd aankeken. Even was er de twijfel, maar al snel een wijs besluit. Deze twee euro was voor het goede doel.

Dankzij de medewerking van bijna alle leden, de vele vrijwilligers en de bijdragen van de trouwe supporters kon de vereniging haar steun geven aan de acht fietsers. Via allerlei acties werd het enorme bedrag van 10.009,05 euro opgehaald. Dit bedrag komt ten goede aan KWF in de strijd tegen kanker.

Foto: Website vv. Kamerik
Trotse leden met de ‘dikke sjek’
kamerik