Logo VV KamerikKamerik voetbalde zaterdag de laatste competitiewedstrijd van 2016 thuis tegen Hazerswoudse Boys. In de eerste helft viel er weinig te genieten en waren er bijna geen kansen…

voor beide doelen. Toch viel vlak voor rust de openingstreffer toen uit een corner van Jeffrey Kastelein de bal door Wolther Kassies in eigen doel werd geschoten en nog bijna van de doellijn werd gehaald door Rick Vergunst, maar deze speler trapte ongelukkig over de bal heen. Met het nodige fortuin ging Hazerswoudse Boys dan ook met een 0-1 voorsprong de rust in. 

Na rust dachten de gasten uit Hazerswoude er te makkelijk over en kreeg de thuisploeg zelfs kansen op de gelijkmaker. Na een kwartier in de tweede helft kreeg Rens Louwers een vrije trap te nemen en uit zijn inzet verdween de bal, niet voor het eerst dit seizoen, achter de verbouwereerde doelman Frank van der Moolen en zo tekende hij de 0-2 aan. Kort hierop gooide Justin Meijer de wedstrijd in het slot, toen hij de bal aan de rechterkant van het veld van zijn tegenstander ontfutselde en koel de 0-3 binnenschoot. Dit werd tevens de eindstand en zo sloot Kamerik zonder één overwinning 2016 af.