Voor de neutrale toeschouwer bood de wedstrijd tussen Linschoten en Kamerik een spektakelstuk dat menig Champions League-duel doet verbleken. Elf doelpunten in één wedstrijd, kom daar vandaag de dag nog maar eens om. Voor de trouwe Kamerik-supporter was het echter een voetbalmiddag om heel gauw te vergeten.

Na een snelle voorsprong voor de Linschotense ploeg van Ben Rietveld van 2-0 slaagden de Kamerikse bezoekers er in om door maar liefst vijf doelpunten op rij te scoren de opgelopen achterstand om te buigen in een riante voorsprong, zonder dat de thuisclub er ook maar iets tegenin kon brengen.

De ploeg van Patrick de Ruijter kwam via tweemaal Jurrie van den Berg en even vaak Wolther Kassies aan de goals. Tussendoor wist Eduard Kooijman nog een treffer te maken en leken de bezoekers dus op een zeer comfortabele voorsprong te staan. Echter, terwijl Kassies nog stond na te genieten van zijn doelpunt, scoorde zijn directe tegenstander nog geen anderhalve minuut later de 3 – 5. Daarna zag het er bij Kamerik licht chaotisch uit en verscheen de eindelijke uitslag op het scorebord: 6 – 5 voor Linschoten.

Ook de derde helft was – niet verwonderlijk – voor de thuisclub.

Foto: Website vv Kamerik