Logo Kamerik Met een sterk gewijzigde ploeg zette Kamerik het bezoekende Moerkapelle meteen onder druk. In het eerste kwartier waren er opgelegde kansen voor de thuisclub en…

verdienden een beter lot dan een redding van de absoluut uitblinkende doelman van Moerkapelle.

Na dit kwartier kwam Moerkapelle steeds beter in de wedstrijd en was het tot de rust de betere ploeg. Kamerik deed te weinig met de geboden ruimte en verviel weer terug in slordigheden en verkeerde keuzes. Dat Moerkapelle voor rust met 0-1 voor stond was te danken aan hun goede spel en doordat Kamerik zijn kansen niet afmaakte.

Maar voor de zoveelste keer speelde de ploeg van Patrick de Ruijter een prima tweede bedrijf Moerkapelle loste na de thee welgeteld één schot op doel, die een prooi werd voor doelman De Vries. De grootste kans was voor Robert de Wit. Hij kon bij de eerste paal net niet binnen tikken na weer een geweldige redding van de doelman, maar in de 75e minuut schoot Chris Maarleveld de verdiende gelijkmaker onhoudbaar de bal in de touwen: 1-1.

Toen de scheidsrechter de fluit in de mond nam om voor de laatste keer te blazen was Kamerik bezig aan een prima aanval, maar trof wederom snoeihard de onderkant van de lat. Het geluid van het uiteenspatten van de bal op de lat, werd gevolgd door drie kille fluitsignalen.

Foto’s: Henk Wit