Logo KamerikKamerik had de gehele wedstrijd tegen Zevenhoven het meeste balbezit, maar het waren de gasten die de eerste helft veruit het gevaarlijkst waren. Zevenhoven groef zich in, zette…

geen druk op de helft van Kamerik en probeerde via scherpe counters het doel van Jan de Vries onder vuur te nemen.

Het was dan ook aan Jan de Vries en de falende spits van Zevenhoven te danken dat Kamerik bij rust nog in de wedstrijd zat. Slechts éénmaal moest de doelman buigen, waar dit ook vier keer had kunnen zijn. De doelman van Zevenhoven werd slechts één keer getest, door Johan Nap.

Na de thee een compleet ander spelbeeld. Kamerik speelde vol passie en was het wachten op de gelijkmaker. De bezoekers kwamen er niet meer aan te pas, maar wat de thuisclub ook probeerde, een goal maakt lukte niet.

Toen halverwege Zevenhoven er 0-2 van maakte leek de wedstrijd beslist, maar Kamerik ging door en werd hiervoor ook beloond door Jelmer Knijff die hard en hoog binnen schoot. De grootste kans op de gelijkmaker was voor Robert de Wit die van dichtbij verwoestend hard uithaalde. De keeper kreeg bij toeval de bal op zijn hand met als gevolg: een pijnlijke pols voor de doelman en een nederlaag voor Kamerik.