Logo Kamerik Kamerik ging zaterdag op bezoek in Aarlanderveen voor de inhaalwedstrijd tegen de gelijknamige voetbalclub. Eigenlijk werd vanaf het begin al duidelijk dat…

Aarlanderveen geen cadeautjes mocht verwachten Sterker nog, de bezoekers konden na negen minuten al op voorsprong komen, maar de paal stond een treffer in de weg.

Het lukte ook de thuisploeg niet om een uitgespeelde kans te creƫren en was er geen vuiltje aan de Kamerikse lucht. Toch kwam Aarlanderveen op voorsprong via spits Poelwijk: 1-0. Kamerik rechtte de ruggen en vlak voor rust sloeg Stef den Boer een bres in de Aarlanderveense defensie: 1-1.

Na de rust hetzelfde spelbeeld, waarbij de kansen pas tegen het einde van de wedstrijd genoteerd konden worden. Aarlanderveen ging de laatste minuten risico’s nemen om de overwinning te forceren. De klok op het scorebord stond inmiddels al een minuut of twee op 90. De wedstrijd zat dus al ver in blessuretijd en leek in een 1-1 gelijkspel te eindigen, toen Aarlanderveen de zoveelste diepe bal richting Poelwijk stuurde. Met een schuiver in de verre hoek verschalkte hij Kamerik. Daardoor blijft zijn ploeg de virtuele koploper en wint het evens de tweede periodetitel.

Foto: vv Kamerik
Kamerik verlies maar nipt van koploper Aarlanderveen
18 kamerik