Logo VV KamerikDe voetballers van Kamerik speelden zaterdag in Woerdense Verlaat tegen Sportief. Kamerik startte goed, had het middenveld in handen en de aanvallers van Sportief werden middels…

pittige duels aan banden gelegd. Toch was het Sportief dat de score opende. Aanvoerder Ed Kooijman bracht de stand weer in evenwicht door een strafschop te benutten: 1-1. Chris Maarleveld zette vijf minuten voor rust de 1-2 ruststand op het bord.

Na rust kwam Sportief beter in de wedstrijd. En schoot de gelijkmaker achter Frank van der Moolen. Nog geen vijf minuten later een domper voor Kamerik. Robert de Wit maakte zijn tweede onschuldige overtreding en kon vertrekken. De 3-2 voor Sportief kwam uit een buitenspelsituatie, maar de leidsman wuifde het vlagsignaal weg. Vlak voor tijd scoorde Sportief uit een counter de 4-2, een logisch gevolg van de risico’s die Kamerik nam.

Het slotakkoord was voor Jelle den Boer. Zijn schot ging via de vingertoppen van de doelman richting de goal maar de doelman leek de bal ruim voor de doellijn alsnog op te pakken. Tot verbazing van velen wees de scheidsrechter naar de middenstip en kende een doelpunt toe, 4-3. Dit was tevens de eindstand.