Logo KamerikAls je zaterdag als Kameriksupporter in Polsbroek aanwezig was bij de eerste helft tegen SPV dan kreeg je spontaan de neiging om snel weer te vertrekken. Inspiratieloos, zwak…

onsamenhangend en erg onnauwkeurig. Terwijl iedereen al uitgebreid in de kleedkamers aan de thee zat wisselden twee mannen in de dug-out van Kamerik van gedachten. Een afschuwelijk slechte eerste helft van Kamerik, de 1-0 achterstand, noopte de heren tot spoedoverleg. Na vijf minuten knikten trainer Patrick de Ruijter en aanvoerder Jelle Das instemmend naar elkaar. Terug in de kleedkamer werd het speelplan doorgesproken en vol goede moed begon de tweede helft.

Slechts vijf minuten later stond de gelijkmaker al op het bord. Na een flitsende start van Kamerik was het Rick Veenstra die van de rand van het strafschopgebied de bal snoeihard achter de SPV doelman schoot: 1-1. Kamerik pakte SPV bij de strot, liet niet meer los en de tegenstand werd met de minuut minder. Rick Vergunst schoot zijn allereerste treffer voor Kamerik binnen en via treffers van Ed Kooijman (penalty), Johan Nap en wederom Ed Kooijman werd de eindstand op 1-5 gezet en daar mocht de moegestreden thuisclub nog zijn handen mee dicht knijpen.