Logo KamerikKamerik voetbalde zaterdag thuis tegen Gouda. Een wedstrijd met veel festiviteiten langs de kant, waar geld ingezameld werd voor Alpe d’Huzes. De thuisclub kwam na 10 minuten aan…

de leiding door Chris Maarleveld. In de extra tijd van de eerste helft werd een speler van Kamerik op links in buitenspelpositie weggestuurd, maar de Gouda-grensrechter vlagde niet en scheidsrechter Merkestein kon het toch allemaal al moeilijk belopen.

Keeper Steven Hageman kwam nog wel zijn doel uit maar Chris Maarleveld kon zijn tweede van deze middag aantekenen. Gouda trachtte in de tweede helft weer terug in de wedstrijd te komen. Maar pas in de 71e minuut kwam Gouda op 2-1.

De doelpuntenmaker pakte snel de bal uit het doel en terwijl hij de bal al had probeerde keeper Van der Moolen de bal ook te pakken en deed dat zo ongelukkig dat hij daarbij tegen de paal viel en zijn knie blesseerde. Dat zorgde voor een oponthoud van vijf minuten, want de grensrechter, tevens reserve keeper, moest zich omkleden en er moest ook een nieuwe grensrechter komen. Ondanks de keeperswissel kwam er in de stand geen verandering meer.