Logo KamerikKamerik heeft de goede resultaten van de laatste weken een passend vervolg gegeven. In een wedstrijd die ontsierd werd door rode kaarten bleven de Kamerikers kalm en voetbalden…

zich naar een verdiende zege op en in Bodegraven.

Vanaf het eerste fluitsignaal bleek dat Kamerik de betere ploeg was. Echte kansen leverde dit niet op, want het voetbalde slordig. Passes kwamen niet aan op het moeilijk bespeelbaar veld en tel daarbij op de straffe wind. Voor de thee slechts twee noemenswaardige feiten: de 0-1 van Jelle den Boer gevolgd door de 1-1, slechts 40 seconden later.

De tweede helft ging beter, er kwamen kansen en Roy Voorbij schoot de verdiende 1-2 op het bord. Toen vier minuten later een speler van Bodegraven de rode kaart zag wegens aanmerkingen op de arbitrage, leek de wedstrijd gespeeld.

Tussen de 77e minuut en 81e minuut gebeurden het ineens. Eerst kreeg Bodegraven een terechte penalty die ruim naast werd geschoven. Een minuut later scoorde Roy Voorbij zijn tweede treffer en kregen nog twee Bodegraven-spelers rood na aanmerkingen op de leiding. Kamerik had ineens drie man meer en benutte de mogelijkheid via Jelmer Knijff om er 1-4 van te maken.