Logo VV KamerikVol vertrouwen, na de eerste competitieoverwinning vorige week, begonnen de voetballers van Kamerik zaterdag in en tegen Aarlanderveen aan hun volgende opdracht.

De eerste 10 minuten waren in evenwicht. Vanaf het moment dat het middenveld goed stond, met de doorschuivende Tim Maarleveld, nam Kamerik het initiatief. Kamerik kreeg mogelijkheden in de eerste helft via Jelle Das en Chris Maarleveld en ging rusten met een 0-1 voorsprong doordat Chris Maarleveld attent was na een voorzet en hij van dichtbij kon binnenschieten.

Na rust was Kamerik helemaal heer en meester over de foeterende thuisploeg. De bezoekers maakten dankbaar gebruik van de onrust in de ploeg van de tegenstander. Jelmer Knijff ( 0-2 na een solo van Jelle Das ) en Jelle den Boer ( 0-3 na een slim pasje van Chris Maarleveld ) gooiden de wedstrijd in het slot. Een kwartier voor tijd kwam Aarlanderveen ineens uit het niets op 1-3, doordat bij de tweede paal de bal hard kon worden binnengekopt. Het was Robert de Wit die bij een uitbraak koelbloedig bleef en de eindstand van 1-4, onder de keeper door, op het bord kon zetten.