Logo Kamerik Bij de voetbalwedstrijd van Kamerik tegen Hertha uit Vinkeveen moest Kamerik-trainer Patrick de Ruijter wederom een beroep doen op de “oude garde” om een…

zo representatief mogelijk elftal op te kunnen stellen. In de 12e minuut maakte Wolther Kassies een onnodige overtreding. De vrije bal kon vrij eenvoudig worden ingekopt: 0-1. De gehele eerste helft bleef Hertha verder overeind.

Na rust waren de rollen helemaal omgedraaid en de wedstrijd was nog geen zes minuten bezig toen Vincent van Brenk de gelijkmaker binnenschoot. Zes minuten later kwam Kamerik op voorsprong door aanvoerder Jelle Das. In de 70e minuut bouwde Kamerik de score uit naar 3-1 door een doelpunt van Robert de Wit. Kamerik was helemaal los en had de score veel verder uit moeten breiden. Het slotakkoord in de 90e minuut was van Vincent van Brenk: 4-1.

Zo blijft Kamerik in het ritme (verlies, twee keer winst, verlies, twee keer winst, verlies, twee keer winst) en blijft volop meedoen in de derde periode. Deze wedstrijd was bijna een kopie van die van vorige week tegen SPV. Een belabberde eerste helft, die een 0-1 achterstand tot gevolg had, werd gevolgd door een oppermachtige tweede helft.

Foto’s: Henk Wit