Logo KamerikDe laatste speeldag heeft bij Kamerik voor blije gezichten gezorgd. De nummer twee van de rnaglijst Aarlanderveen dat nog kampioenkon worden. kwam op bezoek, maar de de “Veners”…

waren afhankelijk van koploper NSV’46.

Doelpunten had Aarlanderveen nodig en De bezoekers stoven derhalve furieus en konden al binnen de minuut de armen in de lucht steken, 0-1 Het werd na een kwartier zelfs 0-2 De storm ging echter liggen en In een tijdsbestek van 10 minuten zette de thuisclub de wedstrijd op zijn kop. Jelle Das, Remco de Wit en Johan Nap kegelden de titelaspiraties van Aarlanderveen nog voor de thee in de kliko, 3-2.

Na rust had Kamerik verdedigend zijn zaakjes goed op orde, overliep én overklaste het middenveld van Aarlanderveen, en aanvallend was er continu dreiging. Kans op kans kreeg Kamerik en prikte nog 2 goals op het bord. Jurrie vd Berg kopte en Jelle Das schoot de wanhopige doelman van Aarlanderveen om de oren. Tekenend voor de wanhoop was de rode kaart voor spits Jorn Poelwijk van de “Veners”. Uit pure frustratie liep hij tegen twee maal geel aan.

Kamerik speelde de wedstrijd uit en kon het zich gemakkelijk permitteren om applaus-wissels door te voeren.