Logo tennisvereniging cromwijck De titel in de tweede klasse is binnen handbereik van de TV Cromwijck, nu ook Alta uit Amersfoort in een hoogstaande wedstrijd werd verslagen. Komende zondag kan…

het kampioenschap worden behaald.

Het team van TV Cromwijck heeft zichzelf een enorme dienst bewezen met de 3-5 uitoverwinning bij Alta, dat vooraf gezien werd als één van de concurrenten voor het kampioenschap.

Ilona Somers wist haar singel, net als bij alle andere wedstrijden dit seizoen, snel naar zich toe te trekken. Melvin Hauwert daarentegen hield in een titanenstrijd de winst bij zich, door de tie break in de derde set te winnen (4-6 6-4 7-6). Hauwert wist weer een hoog niveau te bereiken, net als Michal Nevrela die er staat als het nodig is. Ondanks een 2-5 achterstand in de tweede set ging de overwinning met 6-4 7-6 naar Michal.

Het duo Hoogendoorn-Somers had binnen no-time de damesdubbel binnen, terwijl de heren na een spannende eerste set, met kansen in de tie-break, in twee sets verloren. Ook in de mix-dubbels waren beide teams in evenwicht. Nog twee puntjes te gaan en in Woerden wordt volgend jaar voor het eerst in de geschiedenis eerste klasse gespeeld.

Foto’s: TV Cromwijck
cromwijck
cromwijck1