Logo Reflex Korfbal Met weer een overwinning op naam van de Woerdense korfballers, is het kampioenschap zo goed als zeker voor Reflex. Met nog vijf wedstrijden op het programma is dat…

een geruststellende gedachte.   

Afgelopen zaterdag speelden de Woerdenaren een wedstrijd in eigen huis tegen Atlantis uit Mijdrecht. Een wedstrijd die af en toe verrassend uit de hoek kan komen. De Woerdense spelers gingen voortvarend van start en wisten een voorsprong van 3-0 op te bouwen. Pas tegen het einde van de eerste helft kwam Atlantis tot een doelpunt. Gelukkig leef Reflex ook trefzeker en klonk het rustsignaal bij een stand van 6-2.

De vraag bij aanvang van het tweede deel was of het de Woerdenaren zou lukken op de voorsprong te behouden en de voorsprong verder uit te bouwen. Atlantis was er alles aan gelegen om Reflex beentje te lichten. Uiteindelijk konden de Woerdenaren de wedstrijd naar hun hand zetten en hun voorsprong uit te breiden via een aantal mooie acties.

Bij het eindsignaal stond 15-7 op het scorebord. Reflex heeft het kampioenschap binnen handbereik. Met nog vijf wedstrijden voor de boeg, waarvan ook tegen de nummer twee, kan het bijna niet meer mis gaan.

Foto’s: PR