Logo VSTS BodegravenDe VSTS-volleybalheren zijn op koers gebleven voor het kampioenschap in de eerste Klasse F. VSTS versloeg de reserves van Kratos, de nr. drie op de ranglijst, met 2-3. VSTS heeft…

daardoor tien punten voorsprong op runner-up Timios. In Delft speelde VSTS geen gemakkelijke wedstrijd. De eerste set ging met 25-17 verloren en de tweede set werd met grote moeite gewonnen: 24-26. In de derde set een scherper VSTS dat met een betere passing aanvallend beter werd: 18-25. Echter, Kratos herpakte zich in de vierde set: 25-16. In de beslissende set stond VSTS er weer. Met 11-15 werd de vijfde set binnengehaald en pakte VSTS een belangrijke 2-3 zege.

Met de VSTS-dames wil het maar niet lukken. Opnieuw werd verloren. Dit keer van Van den Hengel/Sovoco met 2-3. De volleybaldames hadden een opleving in de derde en vierde set, die met 25-21 en 25-16 werden gewonnen. De VSTS-dames staan nu op de elfde plaats in de tweede Divisie C en dat is een promotie/degradatieplaats in de nacompetitie.