Logo PVCVPVCV Vleuten kreeg Kampong op bezoek en was van plan om resultaat te behalen. Helaas door een aantal blessures was het elftal flink gehavend. Desondanks lieten de mannen in…

rood-wit zien voor elke meter en voor elkaar te willen knokken.

De eerste helft verliep rommelig van beide kanten. Echt gevaarlijk werden beide ploegen niet. Kampong wilde wel, maar kon door het gedisciplineerde voetbal van PVCV het spel niet maken. Net als vorige week werd er gerust met een 0-0 stand.

De tweede helft verliep opnieuw zeer rommelig. PVCV deelde af en toe wat speldenprikjes uit maar werd niet echt gevaarlijk. De scheids gaf een cadeautje weg door de bal na een uiterst correcte sliding van Damian op de stip te laten leggen. Kampong maakte daar dankbaar gebruik van: een keiharde mokerslag in de slotfase van de wedstrijd.

In de resterende 15 minuten probeerde PVCV alsnog om de gelijkmaker te forceren. Inplaats daarvan ging Kampong er met de winst vandoor door nog twee keer te scoren. Uiteindelijk kwam hierdoor een geflatteerde 0-3 eindstand op het scorebord te staan.