In het duel SCH’44-Kampong hadden de Harmelenaren vanaf het begin meer balbezit, maar werden niet heel gevaarlijk. Uiteindelijk leidde een counter van Kampong…

tot een vroege voorsprong. SCH bleef vervolgens de ploeg met de meeste dreiging en daarnaast had het ook de meeste schoten.

Na 25 minuten kopte een Kamponger een bal door naar niemandsland, keken alle verdedigers van SCH naar elkaar waarop niemand besloot erop af te gaan en zo kwam een Kampong-speler vrij voor het SCH-doel. Doordat hij over zijn eigen benen struikelde, kon keeper Swanink het schot gemakkelijk tegenhouden. Even later werd de bal achterin niet goed weggewerkt, waardoor een SCH-verdediger de bal miste en Kampong de 0-2 kon scoren.

Zoals te verwachten was, had SCH ook de tweede helft het overwicht en een overgroot gedeelte van het balbezit. Kampong hield echter goed stand, ondanks dat de thuisclub steeds meer mankracht naar voren bracht. Helaas maakten de bezoekers het zichzelf de laatste 25 minuten erg lastig door geklungel achterin. Kampong werkte de bal traag weg, waardoor de spits van SCH van dichtbij raak kon schieten, maar met de 1-2 op zak kon Kampong terugreizen naar Utrecht.