Logo VEP voetbal Na de overtuigende winst van vorige week op Bernardus, kwam afgelopen zondag het Haagse SVH op bezoek op Sportpark Cromwijck. VEP startte goed georganiseerd…

maar het eerste gevaarlijke moment was voor SVH. Daarna nam de thuisclub het heft in handen en de kansen volgden snel. Spits Van de Aar stond vaak op de goede plek, maar zijn vizier niet. In de 24e minuut kwam de dik verdiende voorsprong. Robert van Oostwaard zorgde uit een hoekschop voor 1-0. VEP wilde doordrukken en bleef kansen creëren. Zoals vaker in het voetbal, valt een doelpunt dan aan de andere kant en tegen de verhouding werd het 1-1.

SVH begon de tweede helft feller en VEP liet het een beetje lopen. Dat duurde een kwartiertje eer VEP begon aan te dringen. De kansen volgden snel, maar de afwerking liet te wensen over. Janick Kemp zorgde weer voor gevaar door de bal heel knap voor te geven, maar Luuk Janmaat kopte maar net naast. Tegen het einde van de wedstrijd had VEP zomaar nog met lege handen kunnen achterblijven, maar keeper Christiaan Versteegt redde tot twee keer toe en eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel. Met dat punt zal SVH ongetwijfeld de gelukkigste zijn geweest.

Foto’s: Henk Wit