Logo VEPVEP hervatte de competitie tegen DWSV. De Utrechtenaren stonden lager geklasseerd dan de thuisploeg en op een overwinning werd dan ook gehoopt. De beginfase was afwachtend…

van beide kanten, maar uit de eerste de beste kans werd gescoord: 0-1. Heel lang duurde de voorsprong niet, want al snel bracht Lars van der Sluis VEP weer op gelijke hoogte. Na een dik half uur kwam een DWSV-aanvaller ineens helemaal vrij voor doel en hij miste niet: 1-2. Nadat doelman Christiaan Versteegt de zwart-witten tot drie keer toe behoedde voor meer ellende ging men richting kleedkamer.

In de tweede helft werd het er niet beter op. Nog binnen het uur beslisten de gasten de wedstrijd door een strafschop: 1-3 en zakte de wedstrijd naar een bedenkelijk niveau. Toen de scheidsrechter geblesseerd af moest haken, werd de wedstrijd gestaakt. Een toeschouwer die over de benodigde papieren beschikte werd wijn vervanger. Voor VEP was het beter geweest als de stand van dat moment de eindstand was geweest. In de laatste deel wist DWSV nog drie maal te scoren en eindige de voetbalmiddag mineur. Dankzij keeper Versteegt bleef de schade beperkt tot ‘slechts’ 1-6.