Logo Zwem en Polo Club Woerden Zaterdagavond bleek het warme Nieuwegeinse water van Aquarijn de voedingsbodem voor een overwinning van de waterpolodames van ZPC Woerden. Keepster Roos…

Kiesel was de uitblinker van deze wedstrijd, want steeds keerde zij de schoten van de tegenstander.

De wedstrijd was nog geen minuut onderweg of Jorienke Krieger had er al een in het netje liggen. Dat liet Aquarijn niet op zich zitten en zette goed druk op de Woerdense ploeg, maar keer op keer kon Roos Kiesel de schoten pareren. Lisa Brandsen bracht de stand op 2-0 en kreeg Woerden het moeilijk. De thuisclub maakte gelijk, voordat Lisa Brandsen de 3-2 ruststand verzorgde.

Na drie minuten in de derde periode wist Greetje van Eijk een overtalsituatie te verzilveren en was de marge weer twee en vlak voor het eide van part drie bracht Jorienke Krieger de marge op drie. Toen Lisa Brandsen in de vierde periode de score op 3-7 bracht werd de spanning gelijk een heel stuk minder.

Tussendoor verrichtte Roos Kiesel de ene na de andere magistrale redding en hield zij haar team in de wedstrijd. Helaas viel toch nog het vierde tegendoelpunt, maar dat kon de pret niet drukken en de overwinning kwam niet in gevaar.

Foto: PR
Keepster Roos Kiesel beek een bijna onneembare vesting
05 roos kiesel