Logo SCH1 Ze hadden er zin in: de mannen van SCH’44, vorige week gewonnen en een splinternieuwe kantine. Maar na tien minuten was van die positiviteit weinig meer over.

In de dertiende minuut kwam de eerste tegenvaller en was het 0-1 voor VVIJ. Daarbij gooide een rode kaart voor Ivo Roest nog meer roet in het eten. Toch konden de IJsselsteiners met een man meer niet echt een vuist maken tegen SCH.

Het ging na de rust snel. Eerst maakte Sjoerd Vlasman op een fantastische manier de 1-1 en kon Oussama Lahri via een persoonlijke actie de 2-1 maken. Nadien was het aan Dennis de Bree om de trekker over te halen en de overwinning veilig te stellen. Dat deed hij maar liefst drie keer achter elkaar in de laatste tien minuten van de wedstrijd, waardoor er toch een mooie 5-1 overwinning op het scorebord kwam te staan.

Dat werd uitbundig gevierd bij de opening van de nieuwe kantine, waarvoor wethouder Margot Stolk en SCH-er in hart en nieren Theo van Dam waren uitgenodigd. Dennis de Bree kon niet meer stuk en kreeg verschillende biertjes in zijn handen gedrukt om de overwinning te vieren.

Foto: Website SCH
Denis de Bree (links) schoot drie maal raak voor Geel-Zwart. Rechts Oussama Lahri
sch