Logo VEP Afgelopen zaterdag kwam Rohda ‘76 op bezoek. De gasten uit Bodegraven gelden als één van de sterkere ploegen en na het zwakke optreden vorige week wilde…

VEP voor eigen publiek laten zien dat het beter kan. Dat is meer dan geslaagd en de punten bleven op basis van de tweede helft dik verdiend in Woerden.

Vanaf het begin was duidelijk dat beide ploegen wilden voetballen en er ontstond een vermakelijke strijd. De eerste grote kans was voor de thuisclub. Een voorzet van Ferry Kooijman werd door Max Willebrands over geschoten. Even later was Christian Versteegt alert toen Rohda hem testte. In de laatste tien minuten van de eerste helft waren de gasten op zoek naar een doelpunt, maar VEP hield stand.

De tweede helft was amper begonnen toen de bal er al in lag. Een snelle uitbraak van VEP werd fraai afgerond door Max Willebrands. De zwart-witte brigade van trainer Ronald Schalkwijk werd sterker en Rohda leek even de weg kwijt. Later drong het wel weer aan, maar de betere kansen waren voor de thuisploeg.

Met nog een kwartier te spelen verdubbelde Luuk Janmaat de voorsprong. Dit doelpunt was zeker ook een verdienste van Tim van der Vlugt die in buitenspelpositie van de bal afbleef en zo voorkwam dat de treffer werd afgekeurd. De Bodegravers kwamen deze klap niet meer te boven.

Foto: Piet Spannemaker
Vep verslaat heel knap Rohda ‘76
43 vep