Logo VEP Afgelopen zondag ontving VEP het Utrechtse De Dreef, één van de titelkandidaten. Uit werd nog kansloos verloren, maar dit keer liep het anders en sleepte VEP…

in de slotfase de overwinning binnen.

In de eerste helft viel er bar weinig te beleven. De Utrechtenaren waren technisch de betere ploeg en VEP werkte hard, maar het leek niet te lukken. VEP had wel de beste kans. Daan Walgreen gaf de bal op maat aan Ryan van de Aar, maar zijn schot eindigde echter op de paal. Ook Vep doelman Christian Versteegt moest één keer ingrijpen en deed dat afdoende.

Na de thee leek er wat onzekerheid in het spel van de Utrechtenaren te sluipen. Daar waar de verdediging de eerste helft goed stond, slopen er nu foutjes in en VEP rook zijn kans. Het venijn zat in de staart. Eerst was de inzet van Lars van der Sluis nog veel te slap, maar een paar minuten voor tijd schoot hij wel raak. Invaller Marcus kon de voorsprong verdubbelen, maar zijn kopbal ging naast. Even later dacht diezelfde Marcus wel de 2-0 te maken. Zijn inzet was echter te slap, maar de rebound was voor Lars van der Sluis en daar bleef het bij.

Foto’s: Anno Visser