Logo CVC Reeuwijk De voetballers van CVC Reeuwijk mochten zaterdag thuis proberen om koploper Lugdunum uit Leiden, met ex-prof Tim de Cler in de gelederen, beentje te lichten. Vanaf het…

beginsignaal liet Lugdunum merken snel orde op zaken te willen stellen. Het zette CVC Reeuwijk onder druk. Naarmate de eerste helft vorderde, liet ook CVC Reeuwijk zich meer gelden. Norbert van Keulen kreeg twee vette kansen, maar de CVC-aanvoerder had net iets te veel tijd nodig om de trekker meedogenloos over te halen. Ook een schot van Rachid Akabbouz leverde Lugdunum-goalie Kevin Wassenaar de nodige problemen op. Hij had geluk dat Jessy Leidelmeijer de rebound er niet in kreeg.

Halverwege de tweede helft kwam Lugdunum fraai koppend aan de leiding: 0-1. En vanaf dat moment was het pleit wel beslecht. CVC Reeuwijk wist aanvallend weinig meer klaar te spelen. Een benutte strafschop gooide de wedstrijd definitief in het slot: 0-2.

Door de nederlaag vallen de Reeuwijkers weer terug op de ranglijst en hebben nu inmiddels zeven punten achterstand op koploper Lugdunum, dat over twee weken de eerste periodetitel wel gaat binnen hengelen.

Foto: André van Egdom
CVC Reeuwijk in de nieuwe outfit
42 cvc