Logo Atelierroute Groot Woerden 2 Met deze woorden omschreef cultuurfilosoof Frans Lander de essentie van alle 45 tentoongestelde werken van de deelnemers aan de 15e Atelierroute…

Groot Woerden.

De opening vond plaats in de expositieruimte van Galerie van Slagmaat. Voorzitter Ilja Pronk-van der Post en wethouder Yolan Koster hadden de eer deze tentoonstelling in aanwezigheid van de aanwezige kunstenaars en kunstminnende plaatsgenoten te mogen openen. 45 kunstenaars op 30 locaties in Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld zetten in het weekend van 2 en 3 september hun deuren wagenwijd open om  hun kunstwerken aan het publiek te tonen. Het thema van dit jaar is ‘Op Hoge Poten’. Bij Galerie Van Slagmaat is op 1, 2 en 3 september al een voorproefje van het werk van alle kunstenaars te bewonderen.

Er is een boekje met adressen van de kunstenaars en foto’s van de kunstwerken verkrijgbaar bij o.a. het Stadsmuseum, Galerie Van Slagmaat, TIP Woerden, bij aan een poster herkenbare winkels en bij de kunstenaars zelf.

Foto’s: Henk Wit