Logo Sportlust Sportlust’46 heeft zich recent geplaatst voor de kwartfinale van de KNVB districtsbeker. Na de 0-3 winst op KMD, zal de ploeg van Wim van ’t Westeinde het nu in…

de kwartfinale moeten gaan opnemen tegen SC Feyenoord. Indien Sportlust de halve finale bereikt, weet het zich automatisch geplaatst voor de eerste ronde van de grote KNVB-beker van komend seizoen.

In 1978 werden de prof- en de amateur afdeling van Feyenoord gesplitst. Na het seizoen 2012/13 werd vervolgens door de amateurtak de overstap van zondag- naar het zaterdagvoetbal gemaakt. Momenteel staat Feyenoord ruim aan kop in de eerste klasse

De bekerwedstrijd Sportlust tegen Feyenoord, die dinsdagavond 3 april a.s. om acht uur op sportpark Cromwijck wordt gespeeld, is voor iedereen gratis toegankelijk.

“Normaal dient bij een bekerwedstrijd entree geheven te worden, maar het bestuur heeft besloten hier van af te zien. Zo heeft niemand een reden om niet naar deze belangrijke bekerwedstrijd te komen”, aldus bestuurslid en penningmeester Jeroen Eskes.

Foto: Sportlust
Sportlust op weg naar de volgende ronde
persfoto