Logo SCH44AFC Quick uit Amersfoort was zondag op het Harmelense sportpark Bijleveld de tegenstander van het SCH’44. De thuisploeg werd na 22 minuten spelen pas voor het eerst gevaarlijk…

toen Raoul Pengel hard op de sluitpost van Quick schoot.

Doordat topscorer Mitch Maas geblesseerd langs de kant moest kant blijven kwam na de pauze Dennis de Bree op de spitspositie van Maas. Nadat de vrije trap van Erwin van der Klis in de 50e minuut net uit de kruising werd weggetikt, schakelde SCH naar een hogere versnelling.

Dion de Lange stond aan de basis van drie kansen, waarbij hij bij de derde kans oog in oog met de keeper de bal net naast schoot. In de 64e gaf Pengel een voorzet van De Lange het laatste zetje en zette zo de 1-0 op het scorebord, het begin van veel aanvallen op het doel van Quick. 

In de 75e minuut werd de doorgebroken De Bree binnen de ‘zestien’ neergehaald, waarna Van der Klis de toegekende penalty binnen schoot: 2-0. Binnen de resterende tien minuten schoot wederom Pengel de 3-0 tegen de touwen. Sven v/d Bosch volgde met 4-0. De 5-0 in de laatste minuut kwam uit een voorzet van Ivo Roest, die door De Bree werd ingekopt.