Logo RVC33 Reeuwijk RVC ’33 moet op herexamen om zich nog te handhaven in de 1e klas. In de finaleronde van de nacompetitie leden de Reeuwijk-Dorpers een 1-2 nederlaag tegen VUC.

RVC krijgt daardoor nog een allerlaatste kans in de verliezersronde komende zondag tegen CVV Zwervers. Tegen VUC ging RVC veelbelovend van start, maar zakte daarna toch weg en kreeg de tweedeklasser meer grip op de wedstrijd.

En dat leidde na een dik half uur tot de 0-1 voorsprong voor de Hagenaren. De inleiding tot de treffer lag aan kostbaar balverlies op het middenveld. In de tweede helft breidde een beter VUC de voorsprong uit tot 0-2 en liet Frank Stolwijk een dot van een kans onbenut. Het was overigens niet de eerste kans van RVC die de uitblinkende VUC-goalie Verstraten onschadelijk wist te maken.

Toch kwamen de Dorpers naderbij. De ingevallen Romano Giorgini bediende Wouter Sluijs met een fijne voorzet, die zo gemakkelijk de 1-2 binnenschoof. Met ruim nog een kwartier te gaan, probeerde de thuisclub de wedstrijd nog te kantelen. Het zette er wel een tandje bij, maar VUC liet de voorsprong niet uit handen glippen.

Foto’s : Leo Ernst
Frank Stolwijk trek het shirt over het hoofd nadat hij de kans op 1-1 heeft gemist
rvca

Onder:
Wouter Sluijs haalt de bal uit het net nadat hij RVC weer terugbracht in de wedstrijd: 1-2
rvcb