Logo WaterpoloZaterdag speelden de heren van ZPC Woerden de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Z&PC Rotterdam. Woerden wilde revanche voor de verloren heenwedstrijd en stond al snel…

op voorsprong dankzij Bèr van der Wijden. Toch maakte Rotterdam even later de gelijkmaker. Een aan Woerden toegekende strafworp spatte uiteen op de paal. In de resterende tijd scoorde Rotterdam nog eenmaal en eindigde de eerste periode met een 1-2 achterstand.

In de tweede periode schoot Mark Goossens Woerden weer op gelijke hoogte maar Rotterdam bleef stug doorgaan en dit resulteerde in twee doelpunten vlak voor rust: 2-4 voor Rotterdam.

De derde periode begon desastreus voor Woerden: een Rotterdamse speler ontsnapte aan de Woerdense defensie en werd onreglementair afgestopt met een strafworp als gevolg. Deze werd benut, waarna Woerden al snel weer een tegentreffer te pakken had. De rest van de periode ging gelijk op en eindigde met 5-8.

In de vierde periode kon Woerdense jeugdspeler Luca Bart weer tot één doelpunt naderen, maar kon het Rotterdam niet echt lastig maken. De eindstand werd 8-9 in het nadeel van Woerden.