Logo voetbal 11De reguliere voetbalcompetitie is op een oor na gevild en daarom zijn die laatste wedstrijden zo belangrijk. Neem Kamerik als voorbeeld: na een uiterst moeizaam beging van de…

competitie als het zaterdag wint van Sportief de trotse bezitter van de derde periodetitel Vanaf half drie op sportpark Sportpark Mijzijde aan de Overstek. Scheids Potuijt heeft aldaar de leiding.

Ook voor Siveo geldt: er op of er onder . Maximaal de nacompetitie is haalbaar, mits Geel Blauw de laatste twee duels wint en concurrent Linschoten geen punten haalt. Dus de wedstrijd tegen Perkouw gaat ergens over. Half drie blaast scheids Witte voor de start op Sportpark Over De Wetering aan de Dreef in Berkenwoude.

Voor Sportlust telt ook alleen maar winst om voor de derde periodetitel in aanmerking te komen. Dag mag de Voorburgse concurrent Forum Sport geen punten meer behalen. Dat is mogelijk, want de Westlanders spelen zaterdag tegen aanstaand kampioen FC ’s-Gravenzande en die week daarop tegen Sportlust. De rood-witten bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd, te beginnen zaterdagmiddag half drie op Sportpark Cromwijk. Dat zal scheids Germs de strijd om de punten tegen Deltasport uit Vlaardingen op gang laten brengen.