Logo Voetbal 6SCH uit Harmelen heeft aan één punt voldoende, maar mocht DSOV twee wedstrijden winnen dan zijn er drie nodig om zich veilig te spelen en vooruit te kijken naar de…

nacompetitie voor promotie naar de eerste klasse. Die punten kunnen met winst op VVIJ uit IJsselstein binnen worden gehaald. Dus een spannend potje om twee uur op Sportpark Bijleveld aan de Sportlaan met scheids Koet als arbiter.

SC Woerdens stapt in de bus voor een wedstrijd om de baard van de keizer tegen Nieuwerkerk. De gastheren trokken vorige week – geheel onverwachts – het kampioensfeestje van koploper Leonidas door het putje, waardoor de Alphense Boys weer wat blos op de wangen kreeg. Dus dienen de blauw-witten op hun tellen te passen. Om twee uur wordt er afgetrapt op sportpark Dorrestein onder leiding van scheids Mourabit.

Voor VEP staat de uitwedstrijd tegen Roodenburg uit Leiden op het menu. Een leuke opgave voor de voorwaartsen van de zwart-witte mannen van Reinier van der Leij om het aantal tegengoals van Roodenburg op 100 te brengen. Dan hoeven er maar vier in! Scheids Van Katwijk is de leidsman vanaf twee uur op het Sportpark Noord in het Noorderpark in Leiden.