Logo LinschotenZaterdag kreeg Linschoten op het zonovergoten kunstgras Moerkapelle, dat de laatste jaren maar moeizaam een of meerdere uit punten wist buit te maken, op visite. Moerkapelle…

begon goed aan de wedstrijd en kreeg na vijf minuten een strafschop, die echter werd gemist. Toch kwamen de bezoekers via een goed genomen vrije trap op voorsprong.

Na ruim een half uur spelen wist Moerkapelle door Koorevaar de voorsprong zelfs tot 0-2 te vergroten en konden de Moerkapellenaren met een ogenschijnlijk betrouwbare voorsprong op zak van de rust gaan genieten. Maar Linschoten laat het in dergelijke gevallen veelal niet bij zitten. En dat was ook deze middag zo.

Na enkele minuten spelen in de tweede helft wist Linschoten de aansluitingstreffer al te produceren. Na ruim een uur spelen kreeg ook een thuisclub een strafschop toegewezen Die liet zich deze kans niet ontfutselen en bracht hiermee de gelijkmaker op het scorebord.

Beide ploeg trachten daarna de winst alsnog te veroveren maar dat lukte vanmiddag geen van beide meer. Zo wist Moerkapelle na enkele jaren weer eens een puntje mee huiswaarts te nemen vanuit Linschoten.