Linschoten en Siveo hielden elkaar voor de tweede keer dit seizoen in evenwicht. Op Sportpark Rapijnen werd het opnieuw 2-2.

Voor beide teams stond er weinig meer op het spel, Linschoten heeft al een periodetitel binnen en Siveo valt dit seizoen buiten de prijzen. Toch waren beide teams bereid er nog een keer voor te gaan. Een paar stevige duels leidde zelfs tot een opstootje en nogal wat gele kaarten, met name voor de wit-roden.

Het was Siveo dat de leiding nam toen aanvoerder Sjoerd Blonk een terugkaatsende bal genadeloos hard tegen het net joeg (0-1). Hoewel Siveo daarna een paar keer gelukkig wegkwam was net voor de thee de beste kans voor Wesley Voorend die alleen voor de goalie de trekker niet overhaalde.

Na de pauze een duidelijk meer aandringend Linschoten, dat ook al snel succes boekte. Eerst werd er wat te eenvoudig door het hart van de Zegveldse defensie geslopen (1-1). Even later werd er teveel ruimte gegeven voor een Linschotense counter over links (1-2).

Toch kwam Siveo weer op gelijke hoogte toen spits Wesley Voorend uit de kluts kon intikken: 2-2. In de slotfase voorkwam de knap invallende goalie Mike Voorend met enkele fraaie reddingen een Zegveldse nederlaag.

Foto’s: Dick van den Hoeven