Logo VV Linschoten Beide ploegen betraden het veld met de wetenschap dat er niet verloren mocht worden. In een defensief-getint duel was de eerste helft een vrij tamme vertoning…

waarin de spitsen nauwelijks in stelling werden gebracht. Linschoten-verdediger Gerard Hoogendoorn hield nog een bal van de doellijn, maar de brilstand bij rust was te verwachten.

Zevenhoven liet zich de thee wel smaken en creƫerde een licht overwicht in het eerste deel van het tweede bedrijf. Op het uur nam Rasljanin een afgeslagen corner vol op de pantoffel en schoot Zevenhoven naar de 0-1.

Linschoten werd wakker en maakte vrijwel direct gelijk. Een mooi aangesneden voorzet werd door Vincent van Eijk makkelijk tegen de touwen geknikt. Daarna golfde het spel op en neer. Bram Borst zag een goal worden afgekeurd vanwege buitenspel. De routinier zag het moment om Zevenhoven te kraken en bediende clubtopscorer Jonathan Antonio op maat. Met een snoeiharde volley werd het aluminium geraakt. Zevenhoven raakte niet in paniek en met een paar counters werd Linschoten verdedigend op de proef gesteld. Hoogendoorn haalde weer een bal van de doellijn en de al weken goed keepende Doornenbal was bij de pinken met een paar reflexen.

Beide ploegen verlieten het speelveld met de gedachte dat er meer in zat. Een gelijkspel was derhalve de juiste afspiegeling van het duel.

Foto: Floris van Bodegom
De verdediging van Zevenhoven moest alle zeilen bijzetten om Bram Borst af te stoppen
41 linschoten