De eerste helft kenmerkte zich door een spelbeeld rond de middenlijn. Beide ploegen hadden hun verdedigende zaakjes goed op orde en de doelrijpe kansen waren schaars. De eerste echt grote mogelijkheid was voor Daan Roozenboom, maar hij zag zijn inzet na een indrukwekkende solo met de teen gered worden door de Zevenhoven-doelman. Aan de overzijde moest Eric Nell tweemaal op afstandsschoten reageren, maar verontrustend werd het niet.

Net toen iedereen dacht dat de kleedkamer opgezocht zou worden met de brilstand op het scorebord, kwam Zevenhoven uit het niets aan de leiding. Slordig balverlies in de 43ste minuut op het middenveld leidde een counter in en twee balcontacten later lag hij in het netje: 0-1. In de slotminuut kregen de gasten nog een hoekschop, maar dat gevaar werd in de kiem gesmoord.

In de tweede helft probeerde Lintschoten met twee extra aanvallerseen slotoffensief, maar het geroutineerde Zevenhoven gaf niets meer weg. Al moest zij de laatste tien minuten wel met een man minder acteren, omdat hun aanvallende middenvelder met een tweede gele kaart vroegtijdig kon gaan douchen.

De Volgende wedstrijd is op 12 maart thuis tegen Rohda ‘76