Geen vol wedstrijdprogramma, maar wel een volle kantine afgelopen zaterdag. De Kamerikse ondernemers Bas Maarleveld en Jan Meijers waren aanwezig om aan de selectie van het Kamerikse vlaggenschip het nieuwe tenue officieel te overhandigen. De twee directeuren van Makon B.V. en Ton Smit B.V. straalden van trots door de verlenging van het sponsorschap.

Ondanks de gehele nieuwe kledinglijn lukte het Kamerik niet om iets van het zelfvertrouwen terug te winnen, na de nederlagen tegen SCH’44 uit Harmelen en het Noordense NS’46.

De thuisclub zocht naar houvast, maar teveel spelers hebben momenteel niet de vorm en zijn zoekende. Het gevolg was een slordige wedstrijd waarbij geen initiatief en risico genomen werd.

Er ging veel fout, maar in de 27e minuut kreeg Kamerik ineens drie kansen. Eerst kopte Jurrie van den Berg net naast, daarna kon Noah Vandermeer binnenschieten, maar hij handelde te traag en als laatste wederom een kopbal van Van den Berg, die echter geen doel trof.

Voor de rest was het vanuit Kameriks oogpunt een pijn-aan-je-ogen-wedstrijd. De Linschotense withemden van scheidend trainer Ben Rietveld hadden aan een doelpunt genoeg om er met de volle buit vandoor te gaan.

Foto’s: Kees de Kwaasteniet