Logo LinschotenVoetbalvereniging Linschoten krijgt van de KNVB nog een extra kans op handhaving in derde klasse. De eerste poging in een drieluik met Kamerik en Blauw Zwart uit Wassenaar om…

degradatie te ontlopen werd voor de withemden op doelsaldo geen succes.

Door het uit de competitie wegvallen van Haaglandia is er voor volgend seizoen in de eerste, tweede en derde klasse een plek vrij gekomen. Zaterdagmiddag om twee uur starten de mannen van de vertrekkende  trainer/coacht Cor Stoof op het veld van de Alphense Boys op Sportpark de Bijlen in Alphen aan de Rijn tegen Oegstgeest om handhaving in derde klasse.

Vorig jaar stonden beide ploegen ook al in de finale van een nacompetitie tegenover elkaar: Linschoten was er toen verantwoordelijk voor dat Oegstgeest naar de vierde klasse degradeerde.

Oegstgeest en Linschoten moesten ook aan het einde van dit seizoen de nacompetitie in. Linschoten werd afgelopen weekend uitgeschakeld en dacht al dat het gedegradeerd was. Oegstgeest greep twee weken geleden naast promotie en had zich al neergelegd bij een langer verblijf in de vierde klasse.