Logo Linschoten Afgelopen zaterdag trad Linschoten aan tegen Zevenhoven, een duel in de krochten van de derde klasse. Linschoten werd doordeweeks verrast met veel blessures en…

moest noodgedwongen een beroep doen op Elyesa Kurt en Wout Wenting. Eerstgenoemde speelde z’n laatste wedstrijd voor de rood-witten ruim een jaar geleden. Laatstgenoemde speelde z’n laatste wedstrijd voor het vlaggenschip zelfs in de vorige eeuw. Onder barre omstandigheden (regen en een akker waar je de koeien nog niet laat grazen) bleven beide heren fier overeind en hadden zelfs nog moeten scoren.

De eerste helft werd al duidelijk waarom Zevenhoven zal degraderen. De goedwillende ploeg kon niks uitrichten en was aangewezen op de doelman, die na afloop als enige met opgeheven hoofd het veld verliet. Na rust werd het spel nog beroerder. Bram Elenbaas stoorde zich een ongeluk aan alles en iedereen en kreeg terecht een prent voor z’n onophoudelijke gemekker. Halverwege was er bijna de 0-1. Wout Wenting probeerde de voorzet achter z’n standbeen binnen te werken, maar vergat het speeltuig te raken. Niet veel later ontsnapte Linschoten. Een goal werd wegens vermeend buitenspel geannuleerd en bleef het 0-0.

Foto: Floris van Bodegom
Linschoten laat dure punten liggen
12 linschoten