Logo Linschoten Met de nacompetitie in het vooruitzicht traden de roodwitten aan tegen Schoonhoven. Het was niet eens een wedstrijd om de vorm te testen, maar om alles…

iedereen heel te houden voor de barrage tegen Kamerik en Blauw Zwart of Van Nispen (spelen nog een wedstrijd om de titel in de vierde klasse A, verliezer speelt tegen Linschoten en Kamerik). Coach Cor Stoof was aanwezig bij Hazerwoudse Boys tegen Kamerik en werd over het wel en wee op de hoogte gehouden door zijn secondanten de Wit & Kraakman.

In de eerste helft hield Linschoten nog prima stand. Met een brilscore gingen beide ploegen aan de thee. De tweede helft was na een kwartier gespeeld. Schoonhoven gaf gas en Linschoten, aangevuld met Dijkslag en Wenting uit het derde elftal, vond het wel best.

Uiteindelijk werd het 4-0, maar daar haalde Linschoten zijn schouders voor op. Bloed, zweet en tranen worden immers verwacht aan het einde van de maand, wanneer Kamerik de eerste tegenstander zal zijn. Een ploeg die in de beker nog een flinke oorwassing kreeg van Linschoten (1-6), maar ongetwijfeld beter voor de dag zal komen in de nacompetitie. Daar was tegen de Hazerwoudse Boys niets van te zien (5-1 nederlaag), want ook Kamerik spaarde zich.

Foto: Floris van Bodegom
Schoonhoven vs Linschoten: de uitslag en het weer: triest
20 linschoten