Logo Kamerik Kamerik heeft wederom onnodig puntverlies geleden. In de thuiswedstrijd was het 80 minuten heer en meester, liep het de tegenstander aan alle kanten voorbij…

maar stond er na afloop 1-2 op het wedstrijdformulier. De wedstrijd startte de eerste vijf minuten gelijkwaardig. Maar het stond daarna wel 0-1. Wolther Kassies werkte de bal niet goed weg en dat werd door Linschoten meedogenloos afgestraft. Kamerik nam het initiatief en liet dit niet meer los. De ene aanval na de andere zette het op richting het doel van Linschoten, maar de keeper en onnauwkeurigheid aan Kamerik-zijde zorgden ervoor dat de ruststand 0-1 bleef.

Na de thee eenzelfde spelbeeld, Linschoten kwam er totaal niet aan te pas. De enkele cornerballen die de bezoekers kregen werden een makkelijke prooi voor invaller-goalie Robert de Wit. In de 55e minuut werd Johan Nap goed vrijgespeeld, maar werd achterover getrokken, maar geen strafschop. Vijf minuten later schoot Jelle Das eindelijk de meer dan verdiende gelijkmaker onhoudbaar achter de Linschoten-goalie.

De laatste tien minuten veranderde het spelbeeld. Kamerik was moe en kreeg het deksel op de neus. Een withemd werd vrijgespeeld, de vlag ging omhoog, maar de scheidsrechter besloot door te laten spelen, waardoor Linschoten simpel de 1-2 eindstand kon aantekenen.

Foto: vv Kamerik
Kamerik viert de gelijkmaker
48 kamerik