Logo VV Linschoten Het komt vaker voor, één helft goed voetballen om vervolgens na de thee als een natte dweil te worden gebruikt voor het aanvegen van de vloer. Er volgen daarna praatsessies…

om dergelijk zwak presteren te voorkomen. Linschoten valt echter onder de gevallen die zich wél meer dan één keer stoten aan dezelfde steen. Afgelopen zaterdag verloor de formatie van coach Cor Stoof met maar liefst 5-1 van Zwammerdam, na een veelbelovende 0-1 ruststand.

Wat zeker vermeld mag worden is het uiterst discutabele optreden van de grensrechter van de thuisclub. Deze assistent-scheidsrechter (tevens clubman) pakt zeker vijf tot tien punten per seizoen. Zo vlagde hij de snelle Jonathan Antonio keer op keer af voor buitenspel en had Zwammerdam zonder de vlaggenist tegen een grotere achterstand aangekeken bij de rust.

Na de pauze begon Zwammerdam ook beter te voetballen en kwam Linschoten nauwelijks meer van eigen helft. Persoonlijke fouten zorgden voor drie goals binnen tien minuten. De laatste twee doelpunten waren voor de statistieken, maar legde wel de achilleshiel bloot van de wederom matige Linschoten-defensie.

Foto’s: Jaap Peters
48 linschoten
48 linschoten1