Logo LinschotenDe Linschotenaren begonnen aanvallend en zette de verdediging van Moerkapelle van meet af aan onder druk. Na een kwartier kreeg de thuisploeg een makkelijk gegeven strafschop en…

liet zich dit cadeautje niet ontnemen. De bezoekers nam direct daarna het initiatief in de wedstrijd over en speelden een hele goede eerste helft verder. Halverwege teisterde Moerkapelle het Linschotense aluminium en uit een mooie aanval wisten de bezoekers op gelijke hoogte te komen. Op slag van rust kreeg Moerkapelle de grootste kans van de middag, maar vrijstaand en voor open doel kon de Moerkapelle-aanvaller niet scoren. De ruststand bleef 1-1.

Linschoten startte in de tweede helft, zoals ze dit ook in de eerste helft hadden gedaan, met druk zetten en direct met het aanvallende spelletje. Na vijf minuten had dat al tastbaar resultaat en werd een kopbal uit een corner binnen gekopt en was de voorsprong voor de thuisploeg een feit: 2-1.

Een opzichte misser op het middenveld bij Moerkapelle luidde een minuut later al de 3-1 in. Tien minuten voor tijd werd in het druilerige Linschoten zelfs de 4-1 gescoord. Ondank drie wissel  slaagde Moerkapelle er niet in om bij een slim spelend Linschoten een punt te veroveren.