Logo voetbal 11 Middenmoter Linschoten liet in de thuiswedstrijd tegen het Bodegraafse Rohda ’76, dat er met de Withemden danig rekening moet worden gehouden. Op het…

Linschotense kunstgras werden de Bodegravers met een 2-1 nederlaag naar huis gestuurd. Door de nederlaag verliezen de Bodegravers voorlopig de aansluiting met koploper NSV ’46.

Niet voor het eerst dit seizoen begon Linschoten sterk aan aan het duel. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de thuisclub na een goed kwartier verdiend de leiding nam: 1-0. Tien minuten later trok Rohda de stand gelijk. Vanaf de rechterpunt van de zestien werd verwoestend hard uitgehaald: 1-1.

Na de wissel van speelhelft en de thee ontspon zich een eenzelfde wedstrijdbeeld: Linschoten troefde de ploeg uit Bodegraven af op felheid en nam opnieuw de leiding. Een schitterend genomen vrije trap verdween door de muur en achter de verraste Rohda-doelman Nova Markarian: 2-1. In de resterende tijd bleken de blauw-witten niet bij machte om voor een tweede keer naast de Linschotenaren te komen. Verder dan een snoeiharde vrije trap op de lat kwam het team van coach Boris van Es niet en  bleef de stand 2-1 voor Linschoten.

Foto: Kees van der Wilk
Roy Snijder haalt uit voor de 1-1
linschoten